SPORT 4 august 2014

Întăriri pentru Olimpiada din 2016

de Székely Emőke | 544 vizualizări

CSM Sfântu Gheorghe vrea să legitimeze un nou atlet

Maratonistul de 29 de ani Marius Ionescu este pe lista de „achiziţii” a CSM Sfântu Gheorghe și va fi adus pentru a întări echipa de atleți a clubului. Acesta este deocamdată sportivul CSM Craiova, însă își dorește să vină la Sfântu Gheorghe și, spune el, să aibă numele trecut pe placheta medaliaților olimpici care este amplasată la intrarea în complexul sportiv de la Sfântu Gheorghe.

„Până la începutul anilor 2000 am concurat la probele de 5.000 și 10.000 de metri, apoi am trecut la maraton. Cele mai importante rezultate ale mele sunt 4 medalii europene pe care le-am câștigat pentru România, dintre care 3 la individual și una cu echipa. Am participat la Jocurile Olimpice de la Londra unde am obținut locul 26, dar am avut anumite probleme, dacă nu le aveam, cred că terminam în top 15” – ne-a declarat Marius Ionescu.

Acesta a mai spus că își dorește să vină la Sfântu Gheorghe pentru că orașul are tradiție în atletism, dar și pentru că vine aici în cantonament de când este membrul lotului național, din 2002, și îi place. În ceea ce privește obiectivul pe care și l-a propus, vrea să ajungă la Rio unde să aibă o evoluție cât mai bună. „Maratonul este o cursă imprevizibilă, se poate întâmpla orice. Mi-aș dori, de ce nu, să îmi fie trecut numele pe placheta olimpicilor care se află la intrarea în baza sportivă” – spune atletul.

Concretizarea transferului va avea loc luna următoare, președintele CSM, George Carcadia, spunând că nu vede niciun impediment în acest sens.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.