SPORT 14 octombrie 2014

Înfrângere la limită pentru FC Sepsi la Târgu Mureș

de Székely Emőke | 618 vizualizări

Echipa de futsal FC Sepsi a jucat marți ultima partidă a etapei a șasea din Liga I la futsal în deplasare la City Us Târgu Mureș.

Alb-verzii au jucat un futsal ordonat, iar ca o noutate, titular a fost noul portar adus din Spania, Miguel Molina, după ce căpitanul echipei, Andrei Grigoraș, va mai sta o vreme departe de teren după ce a suferit un accident în urmă cu câteva săptămâni.

Scorul a fost deschis de echipa din Sfântu Gheorghe prin reușita lui Cardenas, însă la pauză gazdele au fost în avantaj, după primele 20 de minute tabela arătând 2-1.

Cea de-a doua repriză a fost mai dinamică. La doar două minute după pauză Rivera a marcat pentru 2-2, apoi gazdele au condus cu 3-2 pentru ca Țicalo să egaleze din nou. Acesta însă a comis rapid două faulturi și a fost eliminat, iar City Us a profitat de superioritatea numerică și a marcat pentru 4-3. Echilibrul s-a rupt în minutul 34, când mureșenii au înscris din nou, și pentru prima dată au condus cu două goluri. La finele partidei antrenorul Farkas Attila a scos portarul, iar în ultimul minut de joc Pânzaru a înscris pentru 5-4, însă nu a mai fost timp și pentru o eventuală egalare, astfel scorul final al partidei a fost 5-4.

În următoarea etapă FC Sepsi va juca sâmbătă de la ora 16 în Sala Sporturilor „Szabó Kati” contra Dunărea Călărași.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.