SPORT 2 iunie 2013

Incze Kriszta este din nou campioană națională

de Székely Emőke | 584 vizualizări

incze kriszta

Luptătoarea va merge la Campionatele Europene dacă reușește să găsească sponsori

La sfârșitul săptămânii trecute Mangalia a fost gazda finalelor Campionatului Național de Lupte, categoria juniori II. La competiție au participat și sportivii CSȘ Sfântu Gheorghe, conduși de antrenorii Kertész Dávid și Hatos Péter. Fetele de la CSȘ au evoluat bine, conform așteptărilor, astfel Incze Kriszta a câștigat din nou titlul de campioană națională la categoria 60 kg, iar Szakács Eméke a obținut bronzul la categoria 40 de kg. Dintre băieți cel mai bun rezultat l-a obținut Vitályos Alpár, care a terminat concursul pe locul 6.

Antrenorul Kertész Dávid ne-a declarat că este mulțumit de rezultatele obținute de sportivi și a spus că medalia de aur a lui Incze Kriszta este de fapt biletul ei pentru Europenele din Muntenegru.

„Campionatele Europene vor avea loc în Muntenegru în perioada 18-23 iunie, însă deocamdată nu avem banii necesari pentru deplasare. Suntem în căutare de sponsori și sperăm că vom reuși să facem rost de banii necesari, pentru că  Kriszta este în formă foarte bună și are șanse la medalie” – ne-a declarat Kertész Dávid.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.