SPORT 20 ianuarie 2015

Începe sezonul de primăvară la futsal

de Székely Emőke | 863 vizualizări

Echipa de futsal FC Sepsi va juca sâmbătă primul meci oficial din acest an, pe terenul celor de la Progresul Focșani. Echipa locală a început pregătirea pe data de 5 ianuarie, iar formației i s-au alăturat încă doi stranieri. Aceștia sunt deocamdată în perioadă de probă, iar antrenorul Farkas Attila spune că săptămâna aceasta vor lua o decizie în ceea ce îi privește pe cei doi spanioli.

Ne pregătim intens, am început antrenamentele pe data de 5 ianuarie, iar o veste bună este aceea că ni s-a alăturat și portarul Andrei Grigoraș. Acesta se antrenează separat, dar este cu echipa. În ceea ce privește jucătorii, nu a plecat nimeni, iar echipei i s-au alăturat alți doi jucători din Spania, Sergio Quirant Vera (23 ani) și Julio Jose Garcia Ramon (28 ani). Ei sunt în perioadă de probă, și chiar dacă vor rămâne la echipă, nu vor putea juca în primul meci, cel contra Focșani pentru că perioada de transferuri începe pe data de 27 ianuarie. Așadar cei doi ar putea intra pe teren cel mai repede în următoarea etapă, când jucăm la Clujana Cluj Napoca” – ne-a declarat antrenorul echipei, Farkas Attila.

Până la play-off, FC Sepsi are 8 partide de disputat, din care dorește să câștige cât mai multe pentru a îndeplini obiectivul propus, și anume clasarea pe podium la finele campionatului. În ceea ce privește Cupa României, în urma tragerii la sorți s-a stabilit că FC Sepsi va juca în prima manșă cu Odorheiu Secuiesc, partida va fi la mijlocul lunii februarie.

„Sorții nu ne-au fost favorabili, am picat cu Odorhei, și vom juca la ei, așadar vor porni cu prima șansă. Vom merge însă la victorie, dacă vom reuși să ne calificăm în următorul act, vom avea parte probabil de adversari mai accesibili” – spune antrenorul.

Înainte de prima etapă de campionat din acest an, FC Sepsi se află pe locul 5 în clasament cu 23 de puncte. Farkas Attila spunea înainte de sărbători că este mulțumit cu prestația echipei, și că în a doua parte a sezonului vor face tot posibilul să urce în ierarhie.

Echipa FC Sepsi: Andrei Grigoraș, Kisgyörgy Zsolt, Miguel Molina Davila, Máté József, Cornel Țicalo, Adrian Pânzaru, Mario Duque Velasco, Antonio Rivera Espinar, Cristian Cardenas Macia, Bujdosó Lóránt, Bocz József, Kanyó Szilárd, Sütő Ákos, Jankó Attila, Boér Hunor, și cei doi spanioli noi, Sergio Quirant Vera și Julio Jose Garcia Ramon. Antrenor: Farkas Attila.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.