SPORT 17 decembrie 2013

Gală de Full Fight la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 637 vizualizări

Vineri, 20 decembrie, în jur de 60 de sportivi se vor întrece în ringul de box la Sfântu Gheorghe în cadrul celei de a 33-a ediții a Galei Full Fight și K1 organizată de BVB Game și CS Cobra. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor „Szabó Kati” și va avea două părți. De la ora 14 vor urca în ring amatorii, apoi de la ora 19 profesioniștii.

„Ne așteptăm la un show pe cinste. Este deja un eveniment cunoscut, anul acesta am ajuns la cea de a 33-a ediție, iar experiența arată că oamenilor le place acest tip de show. Pregătim program și pentru pauze, anul trecut, de exemplu, l-am avut pe Orbán-Barra Gábor, care a prezentat un număr de acrobație cu bicicleta” – ne-a declarat organizatorul Pap Ferenc.

În ring vor urca 10 sportivi din județ, fete și băieți, iar ceilalți vor veni din toate colțurile țării. Se anunță un meci interesant între Mezei Gabriella din Covasna și Aida Nistor din București, care vor lupta pentru titlul național. La meciurile amatorilor intrarea va fi liberă, în timp ce la gala ce va începe la ora 19 biletul de intrare va fi de 20 de lei.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.