SPORT 16 mai 2018

Fost campion mondial de box în luptă la Trofeul Teliu

de Geanina Lupșa | 671 vizualizări

Mihai Leu, unul din concurenții campionatului din weekend se antrenează alături de campioana olimpică la scrimă Loredana Dinu

Printre cei 80 de concurenți ai celei de-a doua etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă, ce se va desfășura în perioada 19-20 mai, se află fostul campion mondial de box WBO Mihai Leu, în prezent pilot de raliuri. Acesta a ales un mod inedit de a se pregăti înainte de marea cursă. O va avea în calitate de copilot, pentru câteva teste, pe campioana olimpică de la Rio, Loredana Dinu joi, 17 mai, de la ora 12:00, pe circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc.

Campioana olimpică Loredana Dinu a acceptat provocarea venită din partea lui Mihai Leu și urmează ca cei doi să facă mai multe ture pe circuitul Skat Kart aflat pe strada Papp Mihály din Târgu Secuiesc, pe data de 17 mai, începând cu ora 12:00.

„Domnul Mihai Leu a considerat de cuviință să o invite pe campioana olimpică Loredana Dinu pentru ca dumneavoastră, cei din zonă să o cunoașteți mai îndeaproape, pentru că în zonă nu aveți scrimă și ar fi o oportunitate foarte bună să o cunoașteți, dar și pentru a promova evenimentul din weekend”, ne-a declarat Daniel Remeș.

Evenimentul din data de 17 mai este un antrenament pentru Mihai Leu, dar este, totodată, un preview al cursei ce va avea loc în weekend,  Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Teliu.

Foto: sptfm.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.