SPORT 16 ianuarie 2014

Festivalul de hochei de la Reci nu va mai avea loc

de Székely Emőke | 544 vizualizări

"Pinguinii regali" organizează în schimb un turneu pentru copii la Târgu Secuiesc

Dat fiind faptul că vremea neobișnuit de caldă pentru această perioadă a subțiat stratul de gheață de pe lacul de la Reci, organizatorii festivalului de hochei, ce trebuia să aibă loc la sfârșitul săptămânii, au schimbat planurile. Astfel micii hocheiști din țară nu vor mai patina pe lac, ci pe patinoarul de la Târgu Secuiesc, unde va avea loc Memorialul „Bogyán János”, destinat echipelor U8 și U10 ani.

„Din păcate vremea nu ține cu noi, astfel am fost nevoiți să schimbăm planurile. Vom organiza un turneu pentru copii la Târgu Secuiesc, sub egida Transilvanian Hockey League, organizație care a fost înființată în urmă cu doar câteva zile de cluburile de hochei din Transilvania. Motivul înființării este acela că Federația Română de Hochei organizează campionat doar pentru grupe de vârstă de la U16 ani în sus, astfel copiii nu au ocazia să joace” – ne-a declarat președintele CS Pinguinii Regali din Sfântu Gheorghe, Kernászt Huba.

Turneul de la Târgu Secuiesc se va desfășura sâmbătă și duminică, iar echipele care se vor întrece sunt din județele Covasna, Harghita, Brașov și Buzău.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.