SPORT 11 mai 2014

FC Sepsi s-a calificat în semifinala Ligii Naționale de futsal

de Székely Emőke | 577 vizualizări

Echipa de futsal FC Sepsi a reușit să obțină calificarea în penultimul act al Ligii Naționale după ce a câștigat și cel de al doilea meci din play-off. Băieții conduși de Farkas Attila au jucat în deplasare la Galați, unde au obținut a doua victorie cu scorul de 4-2 după prelungiri.

Partida a fost oarecum asemănătoare cu primul meci, scorul la pauză a fost de 1-1, iar până la terminarea celor 40 de minute regulamentare de joc niciuna dintre echipe nu a reușit să mai marcheze. În prelungiri însă, armada spaniolă a covăsnenilor a marcat de 3 ori, în timp ce Galați a înscris un singur gol, astfel partida s-a încheiat cu scorul final de 4-2. În primul meci al play-off-ului FC Sepsi a câștigat cu 9-5, și cu cele două partide câștigate a făcut saltul în semifinale.

Golurile echipei din Sfântu Gheorghe au fost marcate de Gustavo Redondo Herguedas şi Mario Duque Velasco (3). Băieții nu vor avea prea mult timp de odihnă, pentru că pe  14 mai de la ora 19 va avea loc primul meci din cadrul semifinalei Cupei României, iar FC Sepsi va juca în deplasare cu Odorheiu Secuiesc.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.