SPORT 9 septembrie 2014

FC Sepsi a pierdut primul meci din campionat la Deva

de Székely Emőke | 540 vizualizări

Portarul Kisgyörgy

Echipa de futsal FC Sepsi a jucat în prima etapă a campionatului în deplasare la Autobergamo Deva, unde gazdele s-au impus cu scorul de 3-1. Antrenorul Farkas Attila spune că este mulțumit de prestația elevilor săi, în special de portarul Kisgyörgy Zsolt, care a prins o formă de zile mari și a scos câteva mingi care se anunțau a fi gol.

Scorul a fost deschis de oaspeți, însă golul lui Cristian Cardenas a intrat în propria poartă, după care jucătorii de la Deva au înscris de două ori, așadar scorul la pauză a fost de 3-0. În partea a doua a jocului Cardenas și-a reparat greșeala și a înscris, de această dată în poarta adversă, acesta fiind singurul gol al reprizei, tabela arătând la finele celor 40 de minute de joc 3-1.

„Sunt mulțumit de prestația elevilor mei, care au jucat bine, având în vedere faptul că Adrian Pânzaru s-a alăturat echipei doar în urmă cu o săptămână. Kisgyörgy a jucat foarte bine, a scos câteva mingi spectaculoase” – ne-a declarat Farkas Attila.

Portarul de bază al echipei, Andrei Grigoraș, este accidentat și va rata cel puțin turul acestui campionat, așadar poarta va fi apărată de Kisgyörgy. Fanii echipei îl pot vedea pe el, dar și pe ceilalți băieți lunea viitoare de la ora 18 în Sala Sporturilor „Szabó Kati”, când în cadrul celei de-a doua etape a campionatului FC Sepsi va primi vizita echipei din Reșița.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.