SPORT 9 iunie 2014

FC Sepsi a pierdut bronzul Ligii I la futsal

de Székely Emőke | 661 vizualizări

Înaintea finalei Ligii I la futsal între Autobergamo Deva și City Us Târgu Mureș, luni a avut loc finala mică, în care s-au confruntat FC Sepsi Sfântu Gheorghe și FK Odorheiu Secuiesc. Harghitenii și-au luat revanșa după ce alb-verzii i-au eliminat din Cupa României și au reușit să câștige cu scorul de 7-5 (3-1).

Băieții lui Jakab Zoltán au reușit să deschidă scorul repede, în primul minut, și și-au mărit avantajul în minutul 3. A urmat golul pentru 2-1 a lui Gustavo Redondo, iar la finalul primei reprize Odorhei a reușit să îl învingă pe Grigoraș pentru a treia oară, scorul după primele 20 de minute fiind de 3-1.

În partea a doua a jocului Odorhei a fost din nou cea care a marcat, 4-1, apoi Mario Velasco l-a învins pe portarul Klein, după care au urmat câte două goluri la fiecare poartă, 6-4 (marcatorii echipei din Sfântu Gheorghe au fost Velasco și Țicalo). Cu doar două minute înainte de fluierul final Velasco a mai reușit un gol, scorul a devenit 6-5, iar FC Sepsi spera să împingă partida în prelungiri, însă cu doar 10 secunde înainte de final tot Odorhei a fost echipa care a marcat și a stabilit scorul final, FK Odorheiu Secuiesc – FC Sepsi Sfântu Gheorghe 7-5.

Echipa din Sfântu Gheorghe va juca pe data de 16 iunie la Târgu Mureș finala Cupei României cu echipa locală City Us.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.