SPORT 3 septembrie 2013

FC Sepsi a început sezonul cu un egal

de Székely Emőke | 597 vizualizări

Noutăţi la formaţia de futsal din Sfântu Gheorghe

Luni seara a avut loc prima partidă a sezonului pentru echipa de futsal FC Sepsi. Alb-verzii au jucat în deplasare la Smart Ionescu Bucureşti, iar scorul final al partidei a fost 2-2, după ce echipa oaspete a condus la pauză cu 2-0, prin cele două reuşite ale lui Cornel Ţicalo.

Un nou început

După ce la finele sezonului trecut antrenorul Jakab Zoltán şi câţiva jucători au plecat de la echipă, la cârma formaţiei din Sfântu Gheorghe a fost numit antrenorul secund de anul trecut, Farkas Attila, acesta fiind ajutat de preşedintele clubului, jucătorul Bende Lajos. Cei doi ne-au declarat că echipa a trebuit formată aproape de la zero, aşadar conducerea nu se aşteaptă la rezultate foarte mari în acest an. „Contractul lui Jakab Zoltán a încetat, la fel şi contractele jucătorilor Csoma Ferenc şi Mihály Zoltán. A plecat de asemenea Mánya Szabolcs şi Miklós Tamás, aşadar am rămas cu puţini jucători. În pauza competiţională l-am adus pe Cătălin Doltea, un jucător care a evoluat la Piatra Neamţ şi la Odorheiu Secuiesc, dar am adus şi 2 jucători din Spania şi 2 jucători tineri din Sfântu Gheorghe” – ne-a declarat Bende Lajos. În opinia antrenorului Farkas Attila, un obiectiv realist pentru acest sezon este clasarea în primele 4 echipe din ţară.

Stagiu de pregătire nu foarte lung

Echipa s-a reunit la începutul lunii august, însă nu au disputat multe partide amicale din cauza numărului mic de jucători. Cu toate acestea Bende şi Farkas spun că nu le este teamă de noul sezon, şi că vor face tot posibilul să clădească o echipă puternică. „Din păcate începutul de campionat va fi unul puternic, ne-am fi dorit să începem cu echipe mai slab cotate, pentru ca jucătorii să se obişnuiască unii cu ceilalţi. Dar nu a fost să fie. În a doua etapă vom juca acasă cu Târgu Mureş, după care vor urma partide cu Odorheiu Secuiesc şi Târgu Secuiesc” – spune Farkas Attila.

Echipa va debuta pe teren propriu sâmbătă contra campioanei City Us Târgu Mureş.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.