SPORT 28 mai 2014

FC Sepsi a fost învinsă la Deva

de Székely Emőke | 638 vizualizări

Târgu Mureș – Deva este finala Ligii I la futsal, după ce Târgu Mureș a învins echipa din Odorhei, iar FC Sepsi a fost învinsă de Deva.

În cea de-a doua partidă a semifinalei, Autobergamo Deva a câștigat categoric cu FC Sepsi, scor 8-1, după ce în urmă cu o săptămână i-a învins pe alb-verzi și la Sfântu Gheorghe cu scorul de 9-1. În partida de marți de la Deva nimic nu le-a ieșit băieților conduși de Farkas Attila, în timp ce Deva a profitat de mai toate ocaziile ivite și a înscris. Scorul a fost deschis rapid de gazde, care l-au învins pe Grigoraș de 3 ori până la pauză, singura reușită a oaspeților a fost semnată de Gustavo Redondo Herguedas în prima repriză. Scorul la pauză a fost așadar de 3-1, iar mulți au sperat că acesta poate fi întors. Nu a fost însă așa, în cea de-a doua parte a jocului FC Sepsi a jucat cu portarul scos, însă nu a putut marca, în timp ce Deva a înscris de 5 ori, și astfel scorul final a fost de 8-1.

Deva s-a calificat în finală, iar FC Sepsi va juca pentru medalia de bronz contra Odorheiu Secuiesc, pe 9 iunie. Mai importantă este însă finala Cupei României, care va avea loc pe data de 16 iunie, în care se vor întâlni City Us Târgu Mureș și FC Sepsi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.