SPORT 8 septembrie 2013

FC Sepsi a fost învinsă acasă de Târgu Mureș

de Székely Emőke | 572 vizualizări

În debutul celei de a doua etape a Ligii Naţionale de futsal, echipa din Sfântu Gheorghe, FC Sepsi, a primit vizita campioanei City Us Târgu Mureș. Acesta a fost primul joc pe teren propriu al covăsnenilor, când publicul a avut ocazia să îi vadă la treabă pe cei 4 jucători noi.

Scorul a fost deschis de oaspeți în debutul jocului, însă nu a urmat o ploaie de goluri așa cum probabil mulți s-ar fi așteptat. Grigoraș a închis bine poarta, fiind ajutat și de coechipieri, care au jucat bine în apărare. În partea a doua a jocului mureșenii și-au mărit avantajul la 2-0, după care FC Sepsi a reușit să marcheze și a readus speranța în tribune. La finalul partidei însă tot City Us a marcat, tabela arăta 1-3, iar acesta a fost și scorul final al partidei. FC Sepsi a avut ocazia să mai înscrie o dată, însă Bende a ratat o lovitură de pedeapsă.

Cu toate că nu au fost multe goluri, jocul a fost dinamic. Mureșenii nu au arătat acea față „fioroasă” și de echipă de neînvins cu care ne-au obișnuit, iar cei de la FC Sepsi au jucat bine, au construit frumos, însă deocamdată lipsește acea comunicare non verbală, de joc, care face ca un grup de jucători să formeze o echipă. Jucătorii conduși de Farkas Attila și Bende Lajos trebuie să mai lucreze la sincronizare, la închegare.

În următoarea etapă covăsnenii joacă în deplasare împotriva echipei din Odorheiu Secuiesc. Meciul va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.