SPORT 27 noiembrie 2013

Evenimente importante în viața „Shoto-Team”

de Székely Emőke | 676 vizualizări

În cursul săptămânii trecute au avut loc două evenimente la care au participat sportivii clubului de karate „Shoto-Team” din Sfântu Gheorghe.

„Miercurea trecută ne-a onorat cu prezența președintele Federației Române de Karate Shotocan, Sensei Adrian Ghinea 6 Dan. Aceasta a fost o bună oportunitate pentru sportivi de a susține examene pentru centuri. De asemenea, antrenorii noștri secunzi au susținut examene, Gergely Tamás a obținut 2 Dan, Abod Attila, Todor Balázs și Veress László 1 Dan” – povestește antrenorul Préda Csaba.

După examene a urmat la sfârșitul săptămânii trecute un concurs, Open-ul României, desfășurat la Brașov. La această competiție clubul din Sfântu Gheorghe a fost reprezentat de 8 sportivi. Babos Kincső și Attl Róbert au concurat la categoria kata, dar au fost eliminați din primul tur. La kumite Krizbai Csaba (-55 kg) junior, Attl Róbert (-63 kg) cadeți, Molnár Petra (-54 kg) cadeți, Zimmermann Roland (-61 kg) U21 și Veress László (-61 kg) au fost învinși în primul tur, Jakabos Róbert (-63 kg) a fost eliminat în turul al treilea.

„Din fericire am reușit să obținem și medalii, la cadeți Veress Boglárka (-47 kg), iar la seniori Zimmermann Roland (-68 kg) au câștigat medalii de bronz” – a declarat Préda Csaba.

Acesta le mulțumește sponsorilor și părinților pentru sprijinul acordat. În ceea ce privește finalul de an, karatiștii vor avea două concursuri: unul la sfârșitul acestei săptămâni, iar altul pe 7 decembrie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.