SPORT 9 aprilie 2014

Emanuel Bădilă – triplu campion național la gimnastică

de Székely Emőke | 594 vizualizări

Emanuel Bădilă alături de antrenorul Liviu Botoş

Gimnastul Emanuel Bădilă, legitimat la CSM Sfântu Gheorghe, și-a extins deja impresionanta colecție de medalii cu încă patru obținute la Campionatele Naționale. Emanuel a reușit să devină triplu campion național, inclusiv la individual compus, iar la finalele pe aparate a mai obținut și un argint.

La începutul acestei săptămâni municipiul Buzău a fosta gazda Campionatelor Naționale de Gimnastică Artistică Masculină. Printre concurenții înscriși la start s-a aflat și sportivul Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, Emanuel Bădilă, care a concurat la categoria juniori I (16-18 ani). După un concurs formidabil, gimnastul a reușit să obțină patru medalii, devenind triplu campion național în clasamentele la individual compus, sol și cal cu mânere. De asemenea, acesta a reușit și un loc doi în finala de la bară fixă.

„A fost un concurs foarte reușit pentru noi mai ales că această competiție a fost ultima verificare înaintea Campionatelor Europene de Juniori care se vor desfășura la Sofia în luna mai. Pot să afirm că gimnastul nostru având aceste rezultate va fi căpitanul echipei naționale la europenele din Bulgaria, unde dorim să reprezentăm cu cinste Clubul Sportiv Municipal și orașul nostru – a declarat antrenorul Liviu Botoș.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.