SPORT 10 noiembrie 2013

Emanuel Bădilă – triplu campion național la gimnastică

de Székely Emőke | 708 vizualizări

Sportivul Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, Emanuel Bădilă, a reușit la sfârșitul săptămânii trecute o performanță deosebită, câștigând trei medalii de aur la Campionatele Naționale de Gimnastică pentru juniori.

Sportivii tinerei generații și-au disputat titlurile la Onești, în Sala Polivalentă „Nadia Comăneci”, iar competiția a fost acerbă, la concurs fiind prezenți cei mai buni sportivi din țară. Printre ei, și gimnastul CSM Emanuel Bădilă, care, fiind într-o formă deosebită, a fost performerul categoriei sale de vârstă, reușind în finalele pe aparate să își adjudece 3 medalii de aur – la sol, cal cu mânere și bară fixă.

Antrenorul Liviu Botoș ne-a declarat că prin această performanță deosebită tânăra speranță a gimnasticii covăsnene se află printre favoriții echipei naționale de juniori, care anul viitor va participa la Campionatele Europene.

„Doresc să felicit pe această cale performanțele obținute de gimnastul Emanuel Bădilă și pe antrenorul Liviu Botoș, și promit să fac tot ce pot pentru a sprijini gimnastica în județul nostru” – ne-a declarat directorul CSM, George Carcadia.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.