SPORT 10 februarie 2014

Egal prețios pentru FC Sepsi

de Székely Emőke | 496 vizualizări

Super Mario Velasco a marcat 4 dintre cele 5 goluri ale gazdelor în partida cu Odorheiu Secuiesc

Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe aproape că s-a umplut luni la partida de futsal dintre echipa locală FC Sepsi și ACS Odorheiu Secuiesc. Partida contând pentru prima etapă a Ligii I din acest an a fost una extrem de disputată, dominată în mod clar de gazde, care în final nu au reușit să câștige, scorul după cele 40 de minute de joc fiind de 5-5 (2-1).

Publicul numeros a rămas mut la propriu la reprezentația spaniolului Mario Velasco, poreclit de spectatori Super Mario, un jucător extrem de talentat, adus la Sfântu Gheorghe în pauza competițională. Acesta a creat numeroase faze și a reușit să marcheze de 4 ori. Cea de a cincea reușită covăsneană îi aparține lui Gustavo Herguedas, care a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene.

Covăsnenii au condus aproape toată partida, oaspeții au fost nevoiți să scoată portarul deja la începutul reprizei a doua, și au reușit astfel să egaleze la 2-2, apoi la 4-4 și 5-5.

FC Sepsi a obținut astfel doar un punct, însă având în vedere faptul că în tur Odorheiu Secuiesc câștigase cu 5-0, se pare că schimbările făcute în pauza competițională au fost bune.

În etapa următoare FC Sepsi va juca în deplasare la KSE Târgu Secuiesc, meciul va avea loc duminică.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.