SPORT 13 mai 2013

Echipa de junioare campioană națională la baschet feminin U18 va fi premiată de Primărie

de Székely Emőke | 451 vizualizări

După ce duminică echipa de baschet feminin U18 Bball Sfântu Gheorghe a câștigat titlul de campioană națională, fetele au fost așteptate în centrul orașului de părinți, susținători, dar și de reprezentanții Primăriei Sfântu Gheorghe.

Consilierul local Kelemen Szilárd ne-a declarat că Primăria Sfântu Gheorghe va premia fetele de aur ale orașului. „În numele Comisiei de Tineret și Sport vă pot spune că vom face demersuri pentru a premia membrii echipei. Este vorba de un rezultat important, iar administrația publică locală susține rezultatele sportivilor din oraș. Ne bucurăm mult pentru fete, nu au avut o sarcină ușoară la turneul final, dar au reușit să câștige titlul suprem, motiv pentru care le felicit” – ne-a declarat Kelemen Szilárd.

Titlul a fost câștigat după ce anul trecut fetele au luat medalia de argint, iar aceleași fete vor juca la finalul acestei săptămâni turneul final al Diviziei B la baschet feminin. Antrenorul echipei, Bucsi Imre, ne-a spus că vor să câștige și Divizia B, însă din lipsă de bani nu crede că la anul Bball va juca în Liga Națională.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.