SPORT 12 august 2014

Echipa de futsal FC Sepsi va începe campionatul la Deva

de Székely Emőke | 592 vizualizări

Săptămâna trecută a avut loc la Federația Română de Fotbal tragerea la sorți a programului Ligii I la futsal. Sorții au fost favorabili cu echipa FC Sepsi Sfântu Gheorghe, mai puțin în prima etapă, când vor juca în deplasare la Autobergamo Deva.

„Avem un început de sezon accesibil, mai puțin debutul acestuia. Practic începem acolo unde am terminat sezonul trecut, și anume la Deva, în prima etapă vom juca în deplasare. În următoarele etape însă cred că avem un program bun” – ne-a declarat antrenorul Farkas Attila.

Acesta a mai spus că au început pregătirea pentru următorul sezon la începutul lunii august, iar cei trei spanioli vor ajunge la Sfântu Gheorghe pe 17 august. De asemenea, antrenorul a spus că s-au înțeles cu Adrian Pânzaru, jucătorul din Brașov care a mai evoluat la Sfântu Gheorghe, așadar „trupa brașovenilor” de la FC Sepsi îi va avea în componență pe portarul Andrei Grigoraș și jucătorii de câmp Cornel Țicalo și Adrian Pânzaru.

În noul sezon competițional va fi organizat și un campionat destinat sportivilor sub 19 ani, iar FC Sepsi va participa și la această competiţie. Farkas Attila spune că aceste partide sunt foarte importante pentru juniori, și că există mai multe echipe care și-au manifestat dorința să se înscrie în competiție, cum ar fi Deva, Târgu Mureș sau Odorheiu Secuiesc.

„Punem mare accent pe formarea jucătorilor locali, de aceea vom face și selecții joi de la ora 9:30 în sala de sport municipală. Îi așteptăm pe acei tineri născuți între 1994-1998 care ar putea fi membrii echipei noastre” – a declarat antrenorul.

Sezonul competițional de futsal va începe pe 1 septembrie cu Supercupa României care va fi disputată între City Us Târgu Mureș și Autobergamo Deva, iar o săptămână mai târziu va începe Liga I.

Programul turului pentru echipa FC Sepsi: etapa 1: Deva – Sfântu Gheorghe, etapa 2: Sfântu Gheorghe – Reșița, etapa 3: Sfântu Gheorghe – Târgoviște, etapa 4: Sfântu Gheorghe – Focșani, etapa 5: Sfântu Gheorghe – Cluj Napoca, etapa 6: Târgu Mureș – Sfântu Gheorghe, etapa 7: Sfântu Gheorghe – Călărași, etapa 8: Iași – Sfântu Gheorghe, etapa 9: Sfântu Gheorghe – Odorheiu Secuiesc, etapa 10: Galați – Sfântu Gheorghe, etapa 11: Sfântu Gheorghe – Târgu Secuiesc.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.