SPORT 26 octombrie 2014

Două medalii pentru CSM Sfântu Gheorghe la Cupa Internaţională de Judo „Mureșul Cis Gaz”

de Székely Emőke | 490 vizualizări

CSM Judo octombrie 2014 - 4

O medalie de aur și una de bronz este bilanțul CSM Sfântu Gheorghe la Cupa Internațională de Judo „Mureșul Cis Gaz”, organizată de CS Samuraii Flori de Cireș Voiniceni în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureş, Consiliul Județean Mureș și Consiliul Local Târgu Mureș. Competiţia internaţională de judo a avut loc sâmbătă în Sala Sporturilor din Târgu Mureş și a adunat la start în jur de 600 de judoka din 59 de cluburi renumite din țară și din Bulgaria, Republica Moldova și Marea Britanie. CSM Sfântu Gheorghe a participat la concurs cu 4 sportivi pregătiţi de antrenorul de judo și arte marţiale Petru Oltean, iar 2 dintre ei au urcat pe podiumul de premiere.

Bianca Prodan ocupat locul I la categoria +57 kg U14 și Roxana Onişoru a prins locul III la categoria 40 kg U12 ani. Sportivii Daniel Mocanu și Laurenţiu Ţifrea au avut o evoluție bună, clasându-se pe locul V la categoria 34 kg U12 ani.

La concurs au participat și sportivi ai Clubul Samurai OPS Sfântu Gheorghe, pregătiţi de antrenor Cristina Oltean, aceștia însă nu s-au clasat pe podium.

„Noi am fost acolo pe podium, unde mulți visează să ajungă și poate nu vor ajunge niciodată. Mulţumim pe această cale conducerii Clubului Sportiv Municipal, în special directorului George Carcadia, Consiliului Local Sfântu Gheorghe şi părinţilor pentru sprijinul acordat fără de care participarea la această competiţie nu ar fi fost posibilă” – a declarat antrenorul Petru Oltean.

Acesta a mai spus că CSM Sfântu Gheorghe face înscrieri la secţiile de performanță Arte Marţiale și Judo, pregătirea este gratuită, iar condiţiile de pregătire sunt deosebite. Detalii şi informaţii la telefon 0744378469 sau 0760297621.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.