SPORT 4 aprilie 2023

Directorul general al Sepsi OSK, despre baia distrusă de fanii FCSB: „Nu banii contează, ci gestul și omenia”

de David Leonard Bularca | 1486 vizualizări

Directorul general al Clubului Sepsi OSK, Hadnagy Attila, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, ca reacție după ce în spațiul public au apărut imagini cu baia oaspeților de la Arena Sepsi distrusă luni seara de suporterii FCSB, că nu este importantă suma la care se ridică pagubele, ci mai important este gestul și omenia celor care vizitează stadionul.

Hadnagy Attila a spus că nu este pentru prima dată când pe Arena Sepsi au loc astfel de evenimente, cauzate tot de suporterii adverși.

„Noi am spus în trecut că suporterii Stelei sunt disciplinați, civilizați, dar, cum se vede, am greșit, din păcate. Niște oameni care vin în alt oraș să facă numai scandal, să distrugă WC-urile... Nu mi se pare normal. Îmi e scârbă deja să vorbesc, că nu e prima oară când fac suporterii adverși așa ceva. Dar, din păcate, suntem în România și în România orice se poate întâmpla. Nu se ia nicio măsură, nimic”, a declarat, pentru redacția noastră, directorul general al Sepsi OSK.

Tot el ne-a spus că nu știe ce măsuri poate lua clubul pe care îl conduce pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.

„Sperăm să se ia măsuri. Și dacă se iau măsuri, deja fapta e consumată. Nu știu ce ar trebui să facem. Să închidem WC-urile, să punem niște WC-uri de la Tega, mobile. Sincer, nu știu. Stadionul ăsta frumos, cum arată, și vin niște indivizi și vandalizează. A fost distrusă baia unde se duc oaspeții”, a explicat Hadnagy Attila.

Directorul Sepsi OSK nu ne-a putut spune o sumă aproximativă la care se ridică pagubele provocate de suporterii FCSB, însă „sigur nu sunt bani mulți, dar nu banii contează, ci gestul și omenia”.

În imaginile apărute și în presa centrală se vede cum baia oaspeților de la Arena Sepsi a fost distrusă. Ușile de la cabinele toaletelor sunt rupte, uscătorul de mâni a fost pur și simplu smuls din perete, iar despărțitoarele dintre pisoare au fost și ele lovite.

Meciul de luni seara dintre Sepsi OSK și FCSB a fost câștigat de oaspeți, cu 2-1.

Sursa foto: DigiSport.ro și Sepsi Radio. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.