SPORT 18 septembrie 2013

De azi se pot cumpăra abonamente pentru meciurile Sepsi-SIC

de Székely Emőke | 623 vizualizări

Echipa va fi prezentată oficial pe 20 septembrie la Sfântu Gheorghe

La Biroul de Evenimente și la sediul Sepsi-SIC de pe strada Kossuth Lajos se pot cumpăra de joi abonamente pentru meciurile de pe teren propriu ale echipei de baschet Sepsi-SIC. Prețul acestora variază între 120 şi 500 de lei, iar cei care le achiziționează înainte de începerea sezonului competițional vor primi cadou un tricou.

Echipa s-a reunit zilele trecute la Sfântu Gheorghe și fetele conduse de Déri Csaba au început pregătirea intensă. Ca o noutate față de sezonul trecut, Sepsi-SIC va avea o echipă și în divizia secundă, junioarele începând pregătirea mai repede, la începutul lunii.

Pe data de 20 septembrie de la ora 18 la Sala Sporturilor „Szabó Kati” echipa va fi prezentată în mod oficial printr-un antrenament cu public, la care sunt așteptați fanii echipei, dar și ceilalți iubitori ai sportului.

Sepsi-SIC va juca în acest sezon în trei competiții: campionat, Cupa României și FIBA Cup. Primul meci al sezonului va avea loc pe data de 26 septembrie la Craiova (meci de Cupă). Returul va avea loc pe 4 octombrie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.