SPORT 1 octombrie 2013

Cursul de arbitraj este promovat şi în licee

de Székely Emőke | 532 vizualizări

În prima săptămână de la anunţarea înscrierilor la cursul de arbitraj organizat de Asociația Județeană de Fotbal Covasna, doar câteva persoane care s-au arătat interesate de acest curs, deși școlirea este gratuită.

„Începând de miercuri vom promova cursul de arbitraj în liceele din Sfântu Gheorghe. La curs poate participa oricine, condiția este să aibă 14 ani. Cursurile se desfășoară pe o perioadă de două luni, timp în care cursanții vor învăța teorie. După aceea vor avea ocazia să arbitreze în campionatul județean de juniori” – ne-a declarat șeful arbitrilor covăsneni, Lucian Rusandu.

Cei interesați sunt rugați să depună o cerere la sediul AJF, în care să includă datele personale și numărul de telefon, la care vor fi contactați ulterior.

Rusandu a menționat că este nevoie de arbitri noi în județ, pentru că nici acum nu sunt destui, iar concurența sănătoasă este benefică pentru fotbalul județean. La ora actuală sunt în jur de 50 de arbitri înregistrați la AJF, din care în jur de 30 sunt activi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.