SPORT 3 februarie 2014

Cupa „Trei Scaune” la minifotbal – un real succes

de Székely Emőke | 552 vizualizări

fotbal fete

Sfârșitul de săptămână a fost plin cu minifotbal la Sfântu Gheorghe și Valea Crișului, unde s-au jucat cele peste 70 de partide din cadrul celei de a treia ediții a Cupei „Trei Scaune”. Competiția a fost una reușită și deschizătoare de drum în același timp, dat fiind faptul că anul acesta au participat și 4 echipe de fete, pe lângă cele 32 de băieți.

Meciurile au debutat sâmbătă la Sala sporturilor municipală și la cea din Valea Crișului, apoi sferturile de finală, semifinalele și finalele s-au jucat duminică la Sala Sporturilor „Szabó Kati”. Atmosfera a fost frumoasă, cu un public numeros, motiv pentru care organizatorii au fost mulțumiți de turneu.

„Încercăm să dezvoltăm acest turneu în fiecare an, să aducem un plus de valoare. Dacă la prima ediție au participat 12 echipe, iar anul trecut 24, acum au fost prezente 36 de formații, dintre care 4 de fete. Prezența sexului frumos pe teren a fost bine primită de public, fetele au luptat mai ceva ca băieții, meciurile au fost intens disputate” – ne-a declarat organizatorul Gödri Áron.

La competiția fetelor a câștigat echipa Triastes din Sfântu Gheorghe, formație care în urmă cu exact 10 ani a câștigat campionatul național al școlilor. Pe locul secund s-a clasat echipa din Siculeni, iar pe 3 cea din Reci. La băieți finala a fost reeditarea partidei de deschidere: Dorco – Ilieni, cei din urmă câștigând la lovituri de departajare, iar pe locul 3 s-a clasat echipa Góbék din Odorheiu Secuiesc. Cei mai buni jucători au fost Sipos Kincső (Sfântu Gheorghe), respectiv Bende Lajos (Ilieni), iar cupa fairplay a fost acordată formației MTH-Covalact. Cei mai buni portari au fost Kerekes Emese (Siculeni), respectiv Nikola Barnabás (Dorco).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.