SPORT 24 noiembrie 2013

Cupa „Rotiș-Nagy” la handbal

de Székely Emőke | 539 vizualizări

La sfârșitul săptămânii, CSȘ Sfântu Gheorghe a organizat cea de-a șasea ediție a Cupei „Rotiș-Nagy”, competiție de handbal destinată junioarelor IV. La ediția din acest an au participat 4 echipe: Corona Brașov, Dinamo Brașov, CSM Sfântu Gheorghe și CSȘ Sfântu Gheorghe.

Rezultatele partidelor au fost următoarele: Corona – Dinamo 24-7, CSȘ – CSM 17-15, Dinamo – CSM 20-14,  Corona – CSȘ 19-11, CSM – Corona 10-28, CSȘ – Dinamo 10-10.

Câștigătoarea cupei a fost Corona Brașov, pe locul secund s-a clasat CSȘ Sfântu Gheorghe, pe locul 3 a terminat Dinamo Brașov, iar pe 4 CSM Sfântu Gheorghe. Organizatorii au acordat și premii speciale, astfel cea mai tehnică jucătoare a fost aleasă Roșu Nora (Corona), golgetera competiției a fost Roșu Renata (Corona), iar cea mai bună portăriță a fost aleasă Fülöp Nóra (CSȘ).

„Nu toate fetele de aici vor deveni handbaliste cunoscute, jucătoare de clasă vor fi doar cele care s-au născut cu acest talent. Jocul de echipă însă le va ajuta pe toate să se dezvolte armonios. Acesta este cel mai important lucru. Ediția din acest an a Cupei Rotiș-Nagy a fost cea mai reușită, sportivele au dat totul pe teren, la fel ca și părinții în tribune” – ne-a declarat organizatorul Szerző Árpád.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.