SPORT 15 august 2013

CSM Sfântu Gheorghe a modernizat Sala Sporturilor „Szabó Kati” [FOTO]

de Székely Emőke | 2198 vizualizări

Deschiderea oficială a noului sezon competiţional a avut loc vineri la ora 17

În ultima lună, Sala Sporturilor „Szabó Kati”, vestiarele de la stadion, dar și hotelul Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gherghe au fost în reparații. Lucrările s-au terminat, iar sala este pregătită să primească echipele, dar și spectatorii pentru sezonul competițional 2013-2014.

Podeaua sălii este ca nouă, parchetul a fost rașchetat, lăcuit, a fost trasat terenul de baschet conform cerințelor europene, tavanul este zugrăvit, la fel și fațada clădirii, la intrare. De asemenea a fost zugrăvit hotelul, unde s-a lucrat și în interior, iar vestiarele de la stadion au fost şi ele modernizate. Aici s-au montat obiecte sanitare noi, precum și dulapuri pentru echipamentele sportivilor.

„Le mulțumesc în primul rând angajaților, care au lucrat zi și noapte pentru ca totul să fie terminat la timp. De asemenea vreau să mulțumesc celor de la Ministerul Tineretului și Sportului, în special secretarului de stat Carmen Tocală pentru sprijinul acordat” – ne-a declarat directorul adjunct al CSM, George Carcadia.

Acesta a precizat că așteaptă lumea să vină la meciuri pentru că sala este a cetățenilor acestui oraș. De asemenea, Carcadia s-a arătat bucuros de faptul că Primăria Sfântu Gheorghe s-a apucat de renovarea parcării din fața stadionului.

„Lucrări ar mai fi, planuri avem, dar ne bucurăm că am reușit să terminăm lucrările pe care ni le-am propus până acum. Sper ca oamenilor să le placă ceea ce am făcut și să aprecieze sala” – a conchis Carcadia.

Deschiderea oficială a noului sezon a avut loc vineri cu seria de meciuri de fotbal pentru copii între Junior Soccer Sfântu Gheorghe și o echipă a Școlii „Gheorghe Hagi”, meci de baschet fete între echipele U14 și U17 ale CSŞ Sfântu Gheorghe, meci demonstrativ de minifotbal între echipele Mikósokk și selecționata fostelor glorii ale minifotbalului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.