SPORT 21 decembrie 2009

Cristina Ciocan, cea mai bună baschetbalistă din ţară

de Covasna Media | 743 vizualizări

În cadrul Galei Baschetului Românesc 2009, jucătoarea de la SEPSI BC Cristina Ciocan a primit premiul pentru cea mai bună jucătoare a anului din România, atât pentru performanţele de la echipele de club, Craiova şi Sfântu Gheorghe, dar şi la naţionala României – câştigătoare a medaliei de aur la Jocurile Francofoniei 2009. De altfel, echipa naţională a fost desemnată echipa anului în România şi toate componentele, inclusiv ale noastre fete, Cristina Ciocan şi Vass Ildiko, au primit diplome pentru performanţele obţinute în acest an.

Victorie la Braşov pentru SEPSI BC

În ultimul meci al sezonului, disputat sâmbătă pe terenul celor de la Galactica Braşov, reprezentantele noastre au trecut uşor de braşovence cu scorul de 71-45, câştigând Grupa de Nord Vest a campio­natului, cu 13 victorii şi o singură înfrângere.

Continuăm cu Zaragoza în FIBA CUP

În şaisprezecimile FIBA CUP, echipa SEPSI BC va întâlni una dintre reprezen­tantele Spaniei, Mannfilter Zaragoza, echipă care a terminat pe primul loc în grupa E cu 3 victorii şi o înfrângere. O echipă solidă, cu un lot echilibrat, dar care nu reprezintă o forţă extraordinară în baschetul feminin actual. Cu o concentrare suficientă, cu determinare maximă şi cu aportul publicului entuziast, SEPSI BC poate produce o performanţă extraordinară şi să treacă în optimile FIBA CUP. Meciurile se vor disputa pe 7 şi 14 ianuarie, primul meci la Sfântu Gheorghe. Celelate două echipe din România calificate în această etapă a FIBA CUP vor avea de disputant partidele: USO Mondeville (Franţa) - Baschet ICIM Arad şi Municipal Târgovişte - MBK Ruzomberok (Slovacia).

Marţi trageri la sorţi pentru Cupa României şi play-off

Marţi, la sediul Federaţiei Române de Baschet se va trage la sorţi programul pentru cele două competiţii naţionale în care SEPSI BC va participa în 2010: play-off-ul campio­natului naţional şi Cupa României. Titlurile de vicecampioane naţionale în 2008 şi în 2009, câştigarea Cupei în 2008, dar şi rezultatele încurajatoare de la finalul anului 2009 ne fac să sperăm că echipa noastră va face o figură frumoasă şi la anul.

Mădălin Guruianu

(PR Manager SEPSI BC)

Teme articol: Sepsi BC Cristina Ciocan
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.