SPORT 23 iulie 2013

Concurs de Mountain Bike

de Székely Emőke | 592 vizualizări

Asociaţia Sepsi I.S.E. în parteneriat cu BIFISZ (Organizaţia de Tineret de la Bixad) şi cu ajutorul Extreme Sport Club din judeţul Harghita, a organizat la sfârșitul săptămânii o competiţie de ciclism Bixad MTB , la pădurea din Bixad.

La eveniment s-au înscris 44 de participanți, care s-au întrecut pe o distanţă de 25 km, pe un traseu cu dificultate medie. Res­pectarea traseului s-a făcut în proporţie de 100%. Era obligatoriu trecerea pe la toate punctele de control (în total 7 „check point”-uri) unde participanţii primeau banane, apă, ciocolată de casă sau lămâi ca să poată continua concursul cu forţe noi. Primul concurent a parcurs traseul în 1 oră şi 14 min., în timp ce ultimul l-a parcurs în 2 ore şi 41 minute.

Clasamentele sunt următoarele: feminin: I. Jakab-Benke Hajnalka, II. Borsos Mónika, III. Gál Tünde; 16-29 ani, masculin: I. Koncz István, II. Tămîrjan Robert, III. Máthé Csaba-Zsolt; + 30 ani, masculin: I. Farkas Sándor, II. Antal Barna, III. Banu Tiberiu.

„În ciuda dificultăţii, concurenţilor le-a plăcut traseul, astfel au putut să-şi încerce propriile limite, forţe şi nu în ultimul rând, s-au dedicat pasiunilor lor, și anume a ciclismului” – sunt de părere organizatorii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.