SPORT 16 iulie 2013

Concurs de alergare montană la Șugaș Băi

de Székely Emőke | 691 vizualizări

Asociațiile „Covalpin” și „Ecou” vor organiza între 12-13 octombrie un concurs de alergare montană la Șugaș Băi, numit „Sugas Trail Running”, scopul evenimentului fiind popularizarea acestui sport, dar și popularizarea județului.

Concurenții vor avea de ales dintre două trasee: 22 sau 12 kilometri, iar copiii vor avea cursa lor proprie. Taxa de participare este de 50 de lei (până pe 31 august), sau 70 de lei (de la 1 septembrie).

„Am observat că în județul Covasna se practică multe sporturi la nivel înalt, mai puțin alergarea montană. Aproape de noi, la Brașov, se organizează 10 asemenea concursuri în fiecare an, și ne-am gândit să facem și noi o asemenea competiție. Ne așteptăm la un concurs reușit, cu 150-200 de participanți” – a declarat reprezentantul Asociației „Covalpin”, Andrei Poștoacă.

Asociația Ecou se va ocupa de partea de logistică, iar reprezentantul acesteia, Mădălin Guruianu, a declarat că premiile oferite câștigătorilor vor fi consistente, în bani. Toți participanții vor primi însă tricouri și medalii de participare.

Pentru detalii vizitați site-ul www.sugastrailrunning.blogspot.ro sau sunați la numărul 0749199560.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.