SPORT 26 iunie 2011

Comunele covăsenene, câștigătoare la șah

de Monica Vrânceanu | 400 vizualizări
Clubul de șah Calaverul din Sfântu-Gheorghe a organizat la finele săptămânii trecute o competiție compusă dintr-un simultan de șah și un concurs ce a avut loc la Șugaș-Băi. Președintele Clubului, Zoltan Laszlo, a declarat că simultanul a fost dat de către jucătorii echipei din Veszprem și cei din Sfântu-Gheorghe. Înfruntarea s-a jucat la 11 mese cu un scor final de 10,5-0,5 puncte pentru oaspeți. La concursul de la

Clubul de șah Calaverul din Sfântu-Gheorghe a organizat la finele săptămânii trecute o competiție compusă dintr-un simultan de șah și un concurs ce a avut loc la Șugaș-Băi.

Președintele Clubului, Zoltan Laszlo, a declarat că simultanul a fost dat de către jucătorii echipei din Veszprem și cei din Sfântu-Gheorghe. Înfruntarea s-a jucat la 11 mese cu un scor final de 10,5-0,5 puncte pentru oaspeți.

La concursul de la Șugaș-Băi au participat șase echipe, câștigătoare fiind echipa Comunelor din județul Covasna - 8 puncte, urmată de Veszprem - 7 puncte și Sfântu-Gheorghe - 6 puncte. Au mai participat la această competiție și echipele din Miercurea-Ciuc și Târgu-Secuiesc, acestea clasându-se pe locurile finale.

”Competiția la care au participat și jucătorii de șah din Veszprem s-a înscris în rândul acțiunilor Clubului de șah Cavalerul, dorindu-ne foarte mult să popularizăm sportul minții în rândul oamenilor. Vom organiza și pe viitor tot felul de concursuri prin care să atragem oamenii și tinerii spre șah”, a declarat Zoltan Laszlo.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.