SPORT 10 iulie 2013

Ciprian Anton a câștigat un nou turneu de tenis

de Székely Emőke | 816 vizualizări

ciprian anton iulie 2013

Sportivul din Sfântu Gheorghe s-a întors din Elveţia cu un loc 1 la dublu și un loc 2 la simplu

Ciprian Anton a reușit din nou să obțină rezultate remarcabile, de această dată la un turneu internațional de tenis pentru persoane în scaun rulant, Birrhard Open, găzduit de Elveția. La turneu au participat sportivi valoroși din Elveția, Franța, Marea Britanie, Italia, Austria și România, țara noastră fiind reprezentat de Ciprian, care s-a întors cu un loc 1 la dublu și un loc 2 la simplu.

„Am participat la categoria Main Second Draw, unde am obţinut locul 1 la dublu alături de partenerul meu de joc din Italia, Mauro Curioni, și locul 2 la simplu, unde am jucat împotriva jucătorului din Elveția Martin Erni, participant la 4 ediţii ale Jocurilor Paralimpice” – ne-a declarat Ciprian Anton.

Aceste rezultate l-au propulsat pe sportivul din Sfântu Gheorghe pe locul 259 în clasamentul mondial din 625 sportivi din toată lumea.

Pentru Ciprian urmează un alt turneu internaţional, de această dată la Budapesta. Turneul va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, și vor participa și doi sportivi din București.

„Doresc să mulțumesc în mod deosebit Consiliului Local Sfântu Gheorghe pentru susținerea sportului prin aprobarea tuturor proiectelor clubului sportiv Show Time, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Clubului T13 pentru frumoasa colaborare pe care o avem de mai mulți ani, doamnei Biró Andrea (Sala Sporturilor), Comitetului Paralimpic Român prin doamna Sally Wood Lamont și nu în ultimul rând partenerului meu de joc, Toth Laci” – spune Ciprian Anton.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.