SPORT 4 august 2022

Campionat de fotbal și „Barcani Trail Run”, ocaziile perfecte de a „evada” în natură

de David Leonard Bularca | 637 vizualizări

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” va organiza două competiții pentru cei care își propun să petreacă mai mult timp în natură, făcând sport. Este vorba despre „CAMP10NATUL ZONA DE FOTBAL” (care va avea loc pe 20 și 21 august) și „BARCANI TRAIL RUN” (21 august), care se vor desfășura în zona Lughet din localitatea covăsneană.

Ambele competiții se află la a doua ediție.

În principiu, regulamentul este același cu cel de anul trecut. Pentru echipele de fotbal avem următorul regulament: 1 - Denumirea să fie aceeași cu satul/orașul pe care îl reprezintă. 2 - Fiecare echipă să fie compusă doar din jucători care aparțin de același sat/oraș”, ne-a spus președinta Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, Raluca-Maria Bularca.

Pentru competiția de cros, avansații vor avea de parcurs un traseu mai dificil.

„La Barcani Trail Run am încercat să gândim mai bine categoriile de vârste. Traseul va fi în principiu zona Lughet - drumul Chetag, dar pentru cei avansați, cu vârste cuprinse între 18-35 de ani, am gândit un traseu mai complex, care va fi pe drumul ce leagă Barcani de Zagon”, ne-a mai spus Raluca-Maria Bularca.

Cei care își doresc să participe se pot înscrie la numerele de telefon 0787.891.994 (atât pentru competiția de fotbal, cât și pentru cros) și la 0761.901.288 (pentru competiția de fotbal).

Pe 20 august, la Barcani vor avea loc și un concurs de tracțiune de cai și o expoziție de berbeci și oi, cu posibilitatea de vânzare.

Sursa foto: Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” / Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.