SPORT 9 octombrie 2013

Campionat de fotbal pentru copii finanțat de Asociația Județeană de Fotbal

de Székely Emőke | 923 vizualizări

Peste 20 de echipe de fotbal de copii s-au înscris în cele două campionate, juniori C (copii născuți în 1999) și juniori D (copii născuți în 2001) organizate de Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Covasna. Campionatul este unul nou și face parte din planurile noii conduceri a Asociației.

„La juniori C echipele au fost împărțite în două grupe, iar la juniori D se joacă în sistem de turneu. Credem că este important pentru fotbalul din județ să avem continuitate, iar prin aceste campionate echipele au ocazia să crească o nouă generație de fotbaliști. S-au înscris echipe din Zagon, Păpăuți, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Brețcu, Poian, Întorsura Buzăului, Coșeni, Brăduț, Sânzieni, Ghelința și Bodoc, și există și posibilitatea ca mai multe comune să își înființeze o echipă” – ne-a declarat Lucian Rusandu, membru în conducerea AJF Covasna.

Echipele participă în aceste competiții gratuit, AJF achită legitimarea jucătorilor, plata arbitrilor, dar suportă și cheltuielile de transport.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
George, 24 noiembrie 2013
DAca se poate sa primesc si eu o finantare pentru transport.Sunt din judetul Arges Comuna Cotmeana, trebuie sa ajung din Cotmeana la Pitesti si retur.Nu am banii de transport, sunt fotbalist si am 14 citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.