SPORT 22 iunie 2023

Calificare la Campionatele Europene din Finlanda pentru sportivul Damian Didier Mititelu de la CSM Sfântu Gheorghe!

de David Leonard Bularca | 925 vizualizări

Sportivul Damian Didier Mititelu, de la CSM Sfântu Gheorghe, a reușit să se califice la Campionatele Europene din Finlanda după ce a obținut locul 7 la Campionatul European de Atletism pe echipe. 

Reușita este o premieră pentru pentru sportivul de la CSM Sfântu Gheorghe. 

„Premieră pentru CSM Sf. Gheorghe! Sportivul Damian Didier Mititelu reușește un frumos loc 7 și un PB (n. red.: „personal best”, tradus din engleză: cel mai bun rezultat personal) în cursa de 3.000 m obstacole. Acest rezultat îi oferă calificarea la Campionatele Europene din Finlanda”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției noastre. 

Campionatul European de Atletism pe echipe a avut loc în Polonia, în perioada 20-21 iunie. Pe lângă România, au mai participat echipe din Estonia, Ungaria, Danemarca, Slovenia, Lituania, Bulgaria, Slovacia, Letonia, Croația, Islanda, Serbia, Cipru, Republica Moldova, Ucraina și Luxemburg.

În final, România s-a calificat pe locul IV. 

„La Chorzow, România a acumulat 114 puncte și a încheiat ziua pe locul 4, după Ungaria (159 puncte), Ucraina (138,5) şi Slovenia (122). Doar primele trei echipe promovează în eşalonul de elită”, se arată pe pagina de Facebook a Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Sursa foto: Cristian Nistor-COSR/ TEAM ROMANIA/Facebook: Comitetul Olimpic și Sportiv Român 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.