SPORT 11 iulie 2013

Bani pentru sportul din Zagon

de Székely Emőke | 783 vizualizări

Echipa de fotbal FC Zagon va evolua în următorul sezon competițional pentru al doilea an consecutiv în Divizia C. Mai mult decât atât, Zagon este singura comună din România care are nu una, ci două echipe în liga a treia, după ce anul acesta a promovat și formația din Păpăuți.

Consiliul Județean Covasna a votat în cadrul ședinței ordinare de joi să acorde un sprijin financiar în valoare de 90.000 de lei echipei FC Zagon pentru a încuraja sportul de performanță. „Ajutăm cu plăcere și cluburile din județ, nu numai pe cele din Sfântu Gheorghe, în cazul în care vedem că cineva gândește în perspectivă și dorește să muncească. Cu hotărârea de azi consider că am făcut un pas important către comunitățile mici din județ” – a declarat președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor.

Acesta a menționat că în sezonul următor așteaptă un rezultat mai bun și de la echipa de baschet feminin Sepsi-SIC, care a terminat sezonul trecut pe locul 5.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gyuri, 17 iulie 2013
Din acesti bani domnul KELEMEN sa-si plateasca si datoriile fata de jucatori si stafful tehnic. Nu sa bage banii numai in buzunar si jucatorii sa joace pe stomacul gol ca in sezonul trecut.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.