SPORT 1 octombrie 2010

Argint la Ju-Jitsu pentru un sportiv CSM

de Monica Vrânceanu | 737 vizualizări
Doi sportivi ai Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe s-au întors cu premii de la Campionatele Balcanice de Ju-Jitsu, desfășurate la Banja Luka, în Bosnia-Herţegovina la finele lunii septembrie. Potrivit antrenorului de Ju-Jitsu de la CSM, Petru Oltean, Sfântu Gheorghe a fost reprezentat de Ivan Vasilov și Szoke Attila, ambii reușind să facă față cu demnitate competiției. Astfel, Ivan Vasilov

Doi sportivi ai Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe s-au întors cu premii de la Campionatele Balcanice de Ju-Jitsu, desfășurate la Banja Luka, în Bosnia-Herţegovina la finele lunii septembrie.

Potrivit antrenorului de Ju-Jitsu de la CSM, Petru Oltean, Sfântu Gheorghe a fost reprezentat de Ivan Vasilov și Szoke Attila, ambii reușind să facă față cu demnitate competiției.

Astfel, Ivan Vasilov a obținut medalia de argint la categoria 94 kg, iar Szoke Attila s-a clasat pe locul al patrulea la categoria +94 kg.

„Szoke Attila ar fi putut obține locul al treilea, însă a fost accidentat și a jucat așa, pierzând medalia de bronz la numai două puncte diferență. Oricum, credem că rezultatele CSM au fost remarcabile și foarte bune”, a arătat Petru Oltean.

Sportivii din Sfântu Gheorghe au contribuit la clasarea României pe locul IV în competiția de la Banja Luka, alături de țara noastră participând alte șase țări: Bulgaria, Grecia, Cipru, Muntenegru, Republica Srpska şi Serbia.

În prezent, sportivii de Ju-Jitsu se pregătesc pentru Campionatele Mondiale care vor avea loc în luna noiembrie la Sankt Petersburg, în Rusia. De la CSM Sfântu Gheorghe vor merge acolo, cu lotul național al României, trei sportivi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
valy, 19 martie 2011
Dumnezeu sa te ierte ivan. CONDOLEANTE FAMILIEI
Sport Revolution, 3 octombrie 2010
Sport Revolution salută performanţa băieţilor şi le urează baftă la Mondiale!
ciprian ciuraru, 1 octombrie 2010
Felicitari si succes la mondiale!
''panoramix'', 1 octombrie 2010
BRAVO BAIETI ! SANT PLACUT IMPRESIONAT CA MAI AUD CA SPORTIVII DIN COVASNA MAI EXISTA SI FAC CINSTE SPORTULUI !
Cristian, 1 octombrie 2010
Felicitari Ivan, stiu si cred ca poti mai mult, pacat Attila, stiu si cred ca esti accidentat. Mult succes la Mondiale. Oss
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.