SPORT 2 februarie 2015

Aproape 40 de echipe s-au înscris la Cupa Trei Scaune la minifotbal

de Székely Emőke | 583 vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a turneului de minifotbal pentru amatori, Cupa „Trei Scaune”. Cele 32 de echipe masculine au fost împărțite în grupe prin tragere la sorți, și tot prin tragere la sorți a fost stabilit și programul celor 5 echipe feminine.

„Ne-am fi dorit să fie mai multe echipe de fete, dar din diferite motive acest lucru nu s-a întâmplat, așadar turneul fetelor va număra 5 formații. În prima zi toată lumea va juca cu toată lumea, și ultima clasată va fi eliminată, echipele de pe locul 3 și 4 vor juca finala mică, iar primele două clasate finala mare, aceste din urmă partide vor avea loc duminică. În ceea ce privește turneul băieților, lucrurile sunt clare, cele 32 de echipe au fost împărțite în grupe de câte 4, primele două merg mai departe în faza eliminatorie a competiției” – ne-au declarat organizatorii.

Meciurile din grupe vor avea loc așadar sâmbătă 7 februarie în Sala Sporturilor Municipală și în sala de sport a Liceului Economic, iar partidele de duminică vor fi găzduite de Sala Sporturilor „Szabó Kati”. Echipele pot aduce susținători, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.