SPORT 19 aprilie 2018

Adrenalină pe dealurile din Păpăuți

de Geanina Lupșa | 1077 vizualizări

Endurance Off Road, la sfârșit de săptămână pentru pasionații de automobile

Clubul Auto Crono din Sfântu Gheorghe organizează concursul Endurance Off Road. Competiția va avea loc în Păpăuți, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 21:00 și va continua a doua zi, 22 aprilie, de la ora 09:30.

Proba de noapte se va derula sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 21:00, pe un teren special amenajat din Păpăuți. Competiția se prelungește până a doua zi, când de la ora 09:30 va începe proba Moto, iar de la ora 11:30 se va desfășura proba Auto.

Taxele de înscriere sunt de 60 de lei pentru competiția din data de 21 aprilie, respectiv 140 de lei pentru a doua sesiune a desfășurării concursului din 22 aprilie.

„În primul rând este un concurs pentru amatori și este deschis tuturor celor care au mașini de teren sau ATV, iar înscrierile se pot face la fața locului”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, președintele clubului Auto Crono, Simon Árpád.

Traseul este de tip circuit, iar lungimea acestuia este de 4.6 km la proba de noapte, respectiv 8 km în cadrul probei din data de 22 aprilie.

„Traseele sunt diversificate. Sunt trasee pentru Moto separat și trasee pentru Auto. Iar în ce privește mașinile, există două categorii, vor fi trasee amenajate pentru categoriile Standard, adică mașinile obișnuite, numai că e nevoie să aibă anvelope off road. Aceste mașini Standard au un traseu separat față de categoriile Open, mașinile Open fiind cele care sunt deja modificate special pentru off road”, a mai spus Simon Árpád.

Câștigătorii vor primi cadouri, diplome și cupe asigurate de câțiva parteneri privați ai evenimentului.

Prima ediție a concursului ENDURANCE OFF ROAD din Păpăuți a avut loc anul trecut.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.