SPORT 30 octombrie 2013

A patra victorie consecutivă pentru FC Sepsi

de Székely Emőke | 497 vizualizări

futsal octombrie 2013 - 2

Echipa de futsal FC Sepsi din Sfântu Gheorghe a reușit să se impună marți pe teren propriu în fața echipei CSMS Iași, în cadrul celei de a șaptea etape a Ligii I, scor 5-2. Gazdele au dominat clar prima repriză, și au reușit să deschidă scorul în minutul 5 printr-o execuție a lui Țicalo, apoi au urmat golurile lui Herguedas și Milla. Înainte de pauză oaspeții au redus din diferență, scorul după primele 20 de minute fiind de 3-1.

În partea a doua a jocului Iașiul a arătat că este o echipă tânără și ambițioasă, astfel că portarul Grigoraș a avut de lucru, însă tot alb-verzii au fost cei care au reușit să marcheze prin Máté, apoi prin același Țicalo. În finalul partidei Iașiul a mai marcat o dată, astfel scorul final a fost de 5-2.

FC Sepsi a irosit 3 ocazii clare, a avut două lovituri de la 10 metri pe care le-a ratat prin Țicalo și Milla, apoi la sfârșitul meciului Herguedas a trimis balonul în bară. Băieții conduși de Farkas Attila se bucură de cele trei puncte obținute în cea de a patra victorie consecutivă, și speră să o obțină și pe a cincea vineri la Focșani.

De altfel, echipa din Focșani a fost învinsă de KSE Târgu Secuiesc în meciul disputat marți, scor 4-1.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.