SPORT 23 octombrie 2013

4 medalii pentru Shoto-Team la naționalele de karate

de Székely Emőke | 519 vizualizări

Sportivii clubului Shoto-Team au reușit performanțe notabile la Campionatele Naționale de Karate organizate la sfârșitul săptămânii trecute la București. Ei s-au întors acasă cu două medalii de argint și două de bronz.

„Shoto-Team a fost reprezentat de 11 sportivi la această competiție. Attl Róbert și Babos Kincső au participat la categoria kata, însă au fost învinși încă din primul tur. La kumite Attl Róbert, Molnár Petra, Jakabos Róbert, Todór Balázs, Lichtfusz Adolf au ieșit din primul tur, iar Veres László a pierdut în ultima secundă meciul pentru bronz, așadar a trebuit să se mulțumească cu locul 4. Veres Boglárka a pierdut în finală, și astfel i-a revenit argintul, iar Bogdan Alexe din păcate nu a putut disputa finala din cauza unei accidentări, și astfel și el a câștigat argintul. Medaliile de bronz au fost cucerite de Krizbai Csaba și Zimmermann Roland” – ne-a declarat antrenorul sportivilor, Préda Csaba.

Acesta le mulțumește părinților și sponsorilor pentru sprijinul acordat, și îi așteaptă pe cei care doresc să practice karate la Școala „Ady Endre”, luni, miercuri și vineri de la ora 18.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.