SPORT 20 ianuarie 2014

36 de echipe s-au înscris la turneul de minifotbal „Trei Scaune”

de Székely Emőke | 542 vizualizări

S-a încheiat perioada de înscrieri la turneul de minifotbal „Trei Scaune”, ce va avea loc în perioada 1-2 februarie la Sfântu Gheorghe și Valea Crișului. Atât la fete, cât și la băieți locurile au fost ocupate, iar organizatorii promit zile pline de fotbal și voie bună.

„După două ediții reușite, sperăm ca cea de a treia să fie și mai reușită. Avem în total 32 de echipe la băieți și 4 la fete. Partidele din grupe se vor juca în sala sporturilor municipală din Sfântu Gheorghe și sala de sport de la Valea Crișului. Optimile, sferturile, semifinalele și finalele vor avea loc duminica viitoare în Sala Sporturilor Szabó Kati. Înaintea finalelor iubitorii acestui sport vor putea vedea și un meci demonstrativ între organizatori și o echipă formată din personalități publice din oraș” – ne-a declarat organizatorul Gödri Áron.

Pentru trofeul fetelor se vor bate echipe din Sfântu Gheorghe, Ilieni, Reci și Siculeni (HR), iar la competiția băieților s-au înscris formații din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Siculeni, Tușnad Băi, Micfalău, Ilieni, Coșeni, Ozun, Covasna, Târgu Secuiesc, Cernat, Baraolt, precum și Sfântu Gheorghe, de unde și-au anunțat participarea 14 echipe.

Anul trecut trofeul a fost câștigat de jandarmii de la Hattrick, care vor să își apere trofeul, însă competiția se anunță una acerbă.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.