SPORT 22 mai 2013

33 de laureaţi ai Burselor Sportive 2013

de Monica Vrânceanu | 659 vizualizări

bursele_sportive 2013

Sportivii din Sfântu Gheorghe vor beneficia și în acest an de aprecieri din partea autorităților locale, astfel că în cadrul Zilelor Sportive care vor avea loc la finele acestei săptămâni se vor decerna Bursele Sportive Sfântu Gheorghe.

Gala Burselor Sportive va avea loc sâmbătă seara la Sala Sporturilor, iar în cadrul acesteia vor fi premiați 33 de sportivi din care 15 juniori, 12 seniori și 6 antrenori. Sportivii vor primi diplome, plachete și câte 300 de lei fiecare.

„Mă bucur că în cadrul Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe a fost continuată tradiția premierii juniorilor, seniorilor și antrenorilor de top din orașul nostru, ca o mică dovadă a  aprecierii muncii lor de peste an. Inițiată acum 4 ani, Gala pentru Bursele Sportive Sfântu Gheorghe este, cred, un prilej de aducere în prim-plan a valorilor autentice sportive pe care acest oraș le demonstrează din plin”, a declarat consilierul local Mădălin Guruianu.

Zilele Sportive se vor desfășura la Sfântu Gheorghe de vineri până duminică și vor cuprinde numeroase competiții și demonstrații sportive, la care sunt așteptați să ia parte în jur de 3.000 de participanți.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.