SPORT 13 februarie 2023

Barcani: 11 echipe și sute de spectatori s-au bucurat de fotbal, în weekend

de David Leonard Bularca | 994 vizualizări

Campionatul de fotbal organizat în Barcani, în ultimele două zile ale săptămânii trecute, pe 11 și 12 februarie, s-a bucurat de un real succes, atât din punctul de vedere al numărului de echipe înscrise, cât și al spectatorilor. Au fost participanți chiar și din Sfântu Gheorghe sau Zagon, ne-au dezvăluit organizatorii. 

Primarul comunei Barcani, Nicolae Pastor, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, că cele 100 de locuri pentru spectatori din sala de sport a localității nu au fost suficiente.

„Atmosfera a fost una destul de plăcută, iar spiritul competițional s-a simțit atât în teren, cât și în tribune. Cele 100 de locuri pentru public nu au fost suficiente, iar echipele au fost constant susținute de cei care au venit să privească meciurile de fotbal”, a declarat edilul. 

La competiție a participat chiar și unul dintre subprefecții județului Covasna, Cosmin Boricean. 

„Ne-am bucurat de prezența unor echipe din Zagon, Nehoiu, Floroaia, Lădăuți, Barcani, Întorsura Buzăului, Sita Buzăului, dar și din Sfântu Gheorghe (echipă formată din domnul subprefect Cosmin Boricean, împreună cu alți prieteni, directori de deconcentrate). Sperăm că toată lumea s-a simțit bine, încât să-i așteptăm și la următoarele ediții”, a mai spus Nicolae Pastor. 

În final, cei care s-au clasat pe primele trei locuri au primit și premii în bani, ne-a spus și celălalt organizator al competiției, Sebi Baciu. 

„S-au înscris 11 echipe (...). Atmosfera, spectacolul și buna dispoziție au fost pe primul loc. Pe parcursul întregii zile au fost mereu peste 100 de spectatori în frumoasa tribună a sălii. Premiile constau în: fiecare echipă primește diplomă de participare; locul 1: 500 lei, plus diploma și cupa, locul 2: 300 lei, plus diploma și cupa, locul 3: 100 lei, plus diploma și cupa”, a detaliat Sebi Baciu. 

La finalul competiției, pe primul loc s-a clasat echipa „Vinerea Mare” (Întorsura Buzăului), pe locul al doilea echipa „Floroaia” și pe locul al treilea echipa „Lădăuți”.

Campionatul de fotbal a fost organizat de Primăria Barcani și Asociația „Viitorul Amo”.

Sursa foto: Nicolae Pastor/Facebook și Sebi Baciu pentru Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.