SPORT 1 octombrie 2010

„Al doilea război mondial” la Ozunca Băi

de Ana Sidon | 571 vizualizări
80 de jucători de paintball se vor lupta în weekend într-o bătălie din cea de-a doua conflagrație mondială Pasionații de paintball își vor scoate în weekend bilele din sac și vor participa la cel de-al patrulea Paintball Scenario organizat de Clubul PPZ Army din Sfântu-Gheorghe. Vor veni aproximativ 80 de paintballeri din marile orașe ale țării, iar evenimentul va dura de vineri până duminică, cu punctul culminant în ziua de sâmbătă. Potrivit lui Szafta Szabolcs, unul dintre organizatori

80 de jucători de paintball se vor lupta în weekend într-o bătălie din cea de-a doua conflagrație mondială

Pasionații de paintball își vor scoate în weekend bilele din sac și vor participa la cel de-al patrulea Paintball Scenario organizat de Clubul PPZ Army din Sfântu-Gheorghe.

Vor veni aproximativ 80 de paintballeri din marile orașe ale țării, iar evenimentul va dura de vineri până duminică, cu punctul culminant în ziua de sâmbătă.

Potrivit lui Szafta Szabolcs, unul dintre organizatori, scenariul din această toamnă se bazează pe realitate, respectiv pe simularea unei bătălii din cel de-al doilea Război Mondial, mai exact lupta de la Ardeni.

„Vom avea echipa germană și aliații, care au fost și în realitate. Le vom da misiuni militare, foarte apropiate de cele petrecute, vor fi bombardamente, fumigene, vor avea de urmărit hărți și vor trebui să găsească indicii sau un avion iscoadă care a fost doborât”, a spus Szabi.

Acesta este cel de-al patrulea Paintball Scenario organizat de băieții de la PPZ Army, care răspund astfel solicitării jucătorilor. Ei au dorit două evenimente de acest gen pe an, în loc de unul cum îşi propuseseră organizatorii.

Dincolo de joc, scenariile puse la cale de PPZ Army reprezintă și un bun prilej de socializare între jucători, la un foc de tabără sau gulaș secuiesc, precum și la petrecerile care se nasc seara.

Jucătorii vor fi cazați la o pensiune din Ozuna Băi și vor pleca acasă duminică.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.