SOCIAL 12 iunie 2018

Ziua Copiilor Adoptați, sărbătorită pentru a 13-a oară, în județ

de Geanina Lupșa | 940 vizualizări

Peste 35 de familii au luat parte la acest eveniment

Asociația Pro Adopt, împreună cu reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Covasna, au organizat sâmbătă, 9 iunie, cea de a 13-a ediție a Sărbătorii Copiilor Adoptați. Evenimentul a avut loc la Tabăra Benedek, de lângă Sfântu Gheorghe.

La ediția din acest an a Sărbătorii Copiilor Adoptați au participat aproximativ 37 de familii, în jur de 130 de persoane, potrivit reprezentanților DGASPC Covasna.

Scopul principal al acestui eveniment a fost acela de a sărbători adopția prin distracție, socializare și voie bună.

„Este o zi în care sărbătorim copiii adoptați și familiile care se unesc prin adopție. Este o zi de sărbătoare, în care sărbătorim adopția, nu vorbim despre lucruri foarte serioase, punem accentul pe distracție”, ne-a precizat unul dintre reprezentanții DGASPC Covasna.

Programul a cuprins diverse activităţi în aer liber, printre care: pictură pe față, activități sportive, prezentarea unor basme și povești, plimbări cu  ponei și cai, înălțarea baloanelor spre cer.

„A fost o zi plină de veselie (…) Activitățile au început de la ora 10:00 și au ținut până la ora 16:00”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, aceeași sursă.

La sfârșitul evenimentului, a avut loc înmânarea diplomelor și cadourilor pregătite pentru copii.

„Anul acesta a fost o atmosferă foarte familială, toată lumea a dorit să facă parte, a fost o altfel de implicare decât altădată”, ne-au mai menționat organizatorii.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.