SOCIAL 20 aprilie 2018

„Weekend pentru familie” organizat de Crucea Roşie

de Geanina Lupșa | 687 vizualizări

Activitatea este dedicată strângerii de fonduri pentru tabăra de vară a copiilor nevoiaşi

Cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe, Filiala Judeţeană Covasna a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie organizează programul „Weekend pentru familie”. Activitatea se va derula în  27, 28 şi 29 aprilie, de la orele 09:00 – 23:00, în curtea Crucii Roşii, pe strada Kós Károly, nr. 7.

Potrivit coordonatorilor, scopul unei astfel de acţiuni este de a strânge fonduri pentru organizarea taberei de vară de la Cernat din perioada 26 iunie - 2 iulie, la care vor lua parte 60 de copii nevoiaşi din judeţ.

„Noi strângem donaţii, deci cumpărând, de fapt, puteţi să contribuiţi şi să donaţi pentru organizarea taberei de vară a copiilor nevoiaşi din judeţ. Dorim să luăm cu noi 60 de copii nevoiaşi”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, coordonatorul evenimentului, Opra Zsófia-Szende.

Organizatorii evenimentului invită atât copiii, cât şi părinţii să ia parte la diverse activităţi distractive şi relaxante.

„Venim cu diferite programe pentru copii şi pentru familii. Dorim să oferim un loc în care copiii împreună cu părinţii se pot relaxa, se pot distra şi participând, de fapt, donează şi contribuie la ceva foarte bun, pentru că sunt foarte mulţi copii care nu pot ajunge într-o astfel de tabără ce va dura o săptămână. O să avem montat un castel gonflabil, o să avem ponei. Organizăm  diferite picturi pe faţă, tatuaje pentru copii. O să avem şi o tombolă, iar cadoul o să fie un produs de îngrijire corporală” , a mai adăugat Opra Zsófia-Szende.

La intrare se pot cumpăra şi dona către copiii nevoiaşi diferite băuturi carbogazoase, apă, mâncăruri.

Programul ,,Weekend pentru familie” a fost înfiinţat în urmă cu aproximativ 6 ani, de atunci organizându-se anual, cu excepţia ediţiei de anul trecut, an în care nu s-a desfăşurat.

Geanina Lupşa

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.