SOCIAL 2 octombrie 2020

Un an de la o moarte singură, într-o parcare din Germania

de Iulia Drăghici - Taraș | 4473 vizualizări

Familia și prietenii deplâng, după un an, plecarea bruscă a lui Andrei, tânărul din Sfântu Gheorghe care în 2 octombrie 2019 a fost găsit fără suflare în cabina mașinii, într-o parcare din Germania.

Nici până astăzi, cei apropiați nu au aflat de la autoritățile din Germania cauza exactă care a dus la decesul tânărului, ne-a spus Alina, sora acestuia, deși speculațiile, la vremea respectivă, vorbeau de un infarct sau de o posibilă intoxicație cu monoxid de carbon.

În amintirea lui Andrei, care era un pasionat de autoturisme, prietenii au stabilit să își dea întâlnire într-o parcare a unui supermarket din reședința de județ, de unde, în coloană, vor porni spre Covasna, ne-a mai spus Alina.

A trecut un an de când ai plecat. An în care nimic nu a fost la fel fără tine, iar durerea pierderii tale este la fel de mare, iar lacrimile de dor curg la fel de des. Îmi este atât de dor de tine, încât uneori dorul îmi cuprinde tot corpul și nu mai pot respira, alteori îmi e atât de dor de tine, încât îmi vine să urlu, dar tu oricum nu mă mai auzi. Anul care a trecut a fost foarte trist, fără zâmbetul și glumele tale, viața nu mai are farmec. Anul care a trecut, a făcut ca fiecare zi să fie la fel fără tine. De un an trăim aceeași zi. Pe 2 octombrie 2019, tu ai murit, iar de atunci noi, cei care te-am cunoscut, murim cate puțin în fiecare zi. În acea zi de miercuri, a început viața fără tine. A trecut un an fără tine, mai avem doar o viață de trăit în lipsa ta. Ne e dor de tine! Somn ușor, suflet de înger”, este mesajul pe care sora și apropiații au ținut să îl transmită public.

Andrei a fost găsit găsit fără viaţă în cabina mașinii de serviciu, într-o parcare din Wurzburg, pe Autostrada A3, între Hosbach şi Waldaschaff.

Un alt șofer român care a trecut prin zonă l-a descoperit și a făcut un apel pe o rețea de socializare, în vederea identificării tânărului.

Covăsneanul se angajase de doar o lună la o firmă de transport din Bran.

Andrei Vasilcoi a fost înmormântat în cimitirul din Hăghig. Anul acesta, în martie, acesta ar fi împlinit 20 de ani. Dumnezeu să îl odihnească!

Sursă foto: Alina Georgiana. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.