ACTUALITATE 6 octombrie 2019

(Update) Destin frânt brusc pentru un tânăr de 19 ani din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 33890 vizualizări

Andrei a fost găsit fără suflare într-o parcare din Germania, în mașina de serviciu

Tânărul în vârstă de 19 ani găsit miercuri decedat într-o parcare din Germania este din Sfântu Gheorghe. Sâmbătă noaptea, prietenii săi și-au luat rămas bun printr-un eveniment simbolic restrâns, organizat lângă stadionul municipal din reședința de județ.

Unul dintre organizatorii acțiunii de comemorare de sâmbătă seara, Radu Sebi, a spus, pentru Observatorul de Covasna, că întâlnirea a avut loc pentru a-i aduce un ultim omagiu prietenului lor Andrei, decedat în Germania, dar totodată și pentru a discuta cu cei interesați despre ce s-a întâmplat și de ce ipoteza infarctului nu ar fi cea crezută de apropiați.

Se tot speculează că a făcut infarct. Nu a făcut, adică îmi e greu să cred. Nu se știe încă deoarece autopsia se va efectua abia joi. Am vorbit cu el cu câteva ore înainte de tragedie. Era totul ok. Mașina rămăsese fără baterie, iar el a ajuns la soluția să o lase pornită toata noaptea pentru a avea curent. Nu știu cum s-a ajuns la concluzia asta (n.red. că ar fi făcut infarct). Mă sunase să mă întrebe ce să facă, eu i-am dat altă idee. Rămăsese să mă sune când se pune în pat, să-mi spună ce a făcut până la urmă, dar n-a mai sunat. Nu se droga, consuma alcool foarte rar. Ipoteza pe care o iau eu în calcul e că mașina ar fi băgat ceva gaze. Oricum s-au găsit ceva gaze, dar poliția nu dă detalii până la autopsie”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, unul dintre organizatorii evenimentului de sâmbătă seara, prietenul cel mai bun al lui Andrei, Radu Sebi.

Andrei a fost găsit găsit fără viaţă în cabina mașinii de serviciu, într-o parcare din Wurzburg, pe Autostrada A3, între Hosbach şi Waldaschaff. 

Un alt șofer român care a trecut prin zonă l-a descoperit și a făcut un apel pe o rețea de socializare, în vederea identificării tânărului.

Covăsneanul se angajase de doar o lună la o firmă de transport din Bran, județul Brașov, MAU International Logistics, care are mai multe maşini în Europa, scriu cei de la Ştiri Diaspora şi Info Trafic, potrivit Bună Ziua Brașov.

În parcarea în care a fost găsit există camere de supraveghere şi din câte se pare poliţiştii au descoperit că dubiţa staţiona acolo de aproape 13 ore. Maşina a fost găsită cu farurile aprinse şi cu motorul pornit, e posibil ca şoferul să fi murit foarte rapid după ce a reuşit să intre în parcare”, scrie și Observator.tv.

Pe de altă parte, prietenul lui Andrei spune că informațiile devenite virale în mass-media națională nu ar fi reale.

Treaba cu 13 ore nu e adevărată. Eu am vorbit cu el la multe ore de când ajunsese în parcare. Mașina a ajuns seara, el a murit undeva după ora 6-7 ziua. La 5 dimineața mi-a dat „Seen” pe Facebook”, ne-a mai spus Radu Sebi.

Ce este sigur este că rudele și prietenii resimt pierderea suferită și așteaptă ca trupul lui Andrei să fie adus în țară. 

Sursă foto: Facebook/ Observator.tv și Radu Sebi. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.