SOCIAL 11 iulie 2022

Termenul pentru înscrierea în programul Com'ON Sepsi a fost prelungit

de David Leonard Bularca | 812 vizualizări

Cei care vor să înscrie proiecte în cadrul programului Com'ON Sepsi o mai pot face până luni, 11 iulie, ora 12:00, au anunțat printr-un comunicat de presă autoritățile. 

„Se modifică termenul limită pentru înscrierile în programul de participare a tinerilor Com'ON Sfântu Gheorghe, planurile inițiativelor pot fi încărcate pe pagina www.comonsepsi.ro până pe 11 iulie, ora 12:00, au anunțat cei responsabili.

Concret, perioada de înscriere a fost prelungită cu o zi. 

„Având în vedere interesul ridicat acordat programului Com’ON Sepsi, perioada de înscriere a fost prelungită cu o zi. Astfel încât, în loc de termenul limită de 10 iulie, echipele care doresc să se înscrie la acest program își pot încărca ideile cu privire la activități culturale, sociale și creative până pe 11 iulie, ora 12 prin www.comonsepsi.ro. Cele mai votate inițiative de către locuitorii din Sfântu Gheorghe pot fi finanțate cu maxim 2.600 de lei fiecare”, se mai arată în comunicat.

După ce proiectele vor fi înscrise, se va desfășura votul online, unde comunitatea din Sfântu Gheorghe va decide câștigătorii. 

„După depunerea inițiativelor începe un vot online cu participarea comunității din Sfântu Gheorghe. Proiectele cele mai votate vor fi implementate în cadrul Com'ON Sepsi începând din august. La vot pot lua parte persoane din Sfântu Gheorghe, care locuiesc, lucrează sau studiază în acest oraș. Platforma de vot se deschide pe 13 iulie și va fi disponibilă până pe 1 august”, au detaliat autoritățile. 

Programul Com'ON Sfântu Gheorghe a fost lansat în anul 2019 și își propune să încurajeze tinerii să se implice activ în viața comunității.

Anul acesta, perioada de implementare a proiectelor declarate câștigătoare este 3 august – 30 noiembrie. 

Sursa foto: comonsepsi.ro 

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.