SOCIAL 16 ianuarie 2013

Sing Sing – gol până la vară

de Székely Emőke | 619 vizualizări

Municipalitatea anunţă că până la vară clădirea va fi golită și vor putea începe lucrările de reabilitare și modernizare.

Administrația publică locală Sfântu Gheorghe este optimistă în ceea ce privește clădirea blocului social din cartierul Ciucului, cunoscut sub numele de Sing Sing. Viceprimarul Tischler Ferenc spune că până la vară clădirea va fi golită și vor putea începe lucrările de reabilitare și modernizare.

„Din cauza faptului că Guvernul a retras anumite sume la finele anului trecut, va întârzia mutarea locuitorilor de la Sing Sing în blocul social din Lunca Oltului. Guvernul a retras suma de 500.000 din banii alocați lucrărilor de la apartamentele blocului social. Aici se lucrează, însă banii nu vor ajunge pentru ca apartamentele să fie terminate. Sperăm să primim fonduri de la București, dacă nu, va trebui să rezolvăm problema din surse proprii” – a declarat Tischler.

După ce Sing Sing va fi golit, Primăria vrea să amenajeze acolo un adăpost de noapte ce va asigura condiții decente celor care îl vor folosi. Adăpostul va avea două nivele, câte unul pentru femei și pentru bărbați.

Teme articol: Sing Sing Tischler Ferenc
Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.